Tävlar...

Har tydligen blivit utvald att tävla om veckans blogg... rösta gärna om ni vill supporta! Även om jag inte direkt strävar att nå någon blogg topp... men aja...lol
Kika in här: http://www.nattstad.se/simonofsweden
Har varit en lång dag. Trött och ingen ork alls! Känns som luften helt gått ur. Försöker hålla mig flytande.
Kram Jess ♥






Sliten...

Uppe sent igen... har verkligen inte fattat det här med att gå och lägga sig tidigt. Börjar ju jobbet 06.30 i morgon och nu är klockan 01:17... konstigt att man är så trött hela tiden. Dagen har inte varit något vidare spännande. Så klart orkade jag inte sparka mig upp speciellt tidigt tyvärr... plockade och fixade lite hemma och drog sedan till jobbet för att äta lunch innan skolan började. Var så sjukt sugen på risotton vi har på jobbet så var bara tvungen. =0) Fick sen lite bråttom och fick ta hälften i en doggy bag, kaffen i take-away mugg och rusa till plugget. Bra planerat Jessica! Kom dock i tid... =0) Har sedan spenderat resten av dagen till att tvätta, plugga, kolla på tv och suttit på nätet. Chattade med bästa vännen hemma i Sverige på facebook. Hon kommer hit och hälsar på i November! Är så sjukt glad och kan knappt vänta! Hon har varit här en gång tidigare och hälsat på. Hon var här i ett helt år...träffade en Aussie kille som hon drog med sig hem till Sverige...ha,ha! Det var typ 2 år sedan... nu kommer de hit för att besöka hans familj och ta lite semester från kalla Sverige! Nu blir det kudden... annars kommer jag aldrig komma upp i morgon! God natt!

Kram Jess ♥



Beauty favourites - Garnier Mineral Deodorant

Dagens favvo produkt är Garniers Mineral Deodorant!
Låter huden andas och håller en torr i stort sett hela dagen. Har en fräsch doft och torkar rätt fort efter applicering. Irriterar inte efter rakning. Liten och smidig förpackning. Min favvo deo just nu!
Kram Jess ♥

Dagens outfit...

Tank top: Cotton on
Topp: Valleygirl
Jeans: Sports girl
Skärp: Temt
Skor: Betts
Örhängen: Divas
Klocka: Guess
Väska: LV
Solglasögon: Bvlgari
Kram Jess ♥









Dagens shopping!

Svart handväska i skinn från Saskia
Söt kort klänning från Temt
Ballerina flats från Betts
Topp att sova i från Temt
Skärp från Temt
Kul ansiktsmask i burk
Måltidsersättare - kola smak

IKEA!

Drog en sväng till Ikea i förra veckan. Jag ville mest dit för att handla lite Svensk mat och kika lite på speglar och krims krams. Hyr ju stället vi bor i just nu och det kom möblerat, så ingen idé att köpa möbler då det inte finns någon plats för egna. Blev inte mer än en foto ram, en ny bordslampa (duktiga jag hade ju sönder den gamla, så köpte en ny likadan) och en till lycko bambu till samlingen. Åt lunch där också. Räkmacka på tunnbröd, köttbullar och potatis och en mazarin till efterrätt! Mumma! Innan vi åkte hem handlade vi en kasse mat att ta hem också. Jag blev helt till mig när jag hittade JULMUST i deras lilla mat shop!!! Tyvärr bara i små flaskor...så köpte med mig 6 stycken! De kostar runt 20kr st dock... =0o Kan ju säga att alla 6 är slut redan... inte konstigt att jag känner mig lite rundare än vanligt...suck! Jag har blivit smått besatt av att äta krabba... så sjukt gott! Vi hittade en riktigt bra affär som hade det mesta man kan hitta under ytan... en del levande också. Jag var så fascinerad av alla exotiska fiskar och skaldjur att jag inte tittade riktigt vart jag gick och lyckades dänga huvudet i en hylla. Fick mig en bula och en lagom stor publik...lol Vi fick i alla fall med oss en Blue mud crab och några King crab legs hem till middag.
Kram Jess ♥











One hand canter work

Galopparbete på 8 volt med enhandsfattning. Klurigare än jag trodde...lol
Video från helgens clinic. Har inte laddat upp fler video klipp ännu.
Kram Jess ♥

Sonja Johnson dressage clinic 2009

Inte världens mest intressanta video... men aja...
Kram Jess ♥

xc training Sonja Johnson clinic Feb 2010

En till video från februari. =0)
Kram Jess ♥



Gridwork video

Ok... detta är en gammal video från en tidigare Sonja clinic för några månader sedan... ville bara testa och se om det går att lägga upp...
Kram, Jess

Still alive!

Ja...jag lever... har varit mycket att stå i den senaste veckan. Ibland känns det svårt att hinna med allt och att var allt och alla till lags... jobb, plugg, häst, kille...och alla andra vardags sysslor... känner verkligen att jag behöver klona mig själv ibland! 24 timmar på ett dygn är inte tillräckligt! Undrar hur det kommer gå när man väl skaffar barn...hur ska jag hinna med då om jag redan nu tycker det är mycket! Ha,ha!
Jason äkte tillbaka till jobbet i dag. Släppte av honom vid flyget. Så nu är man själv igen de närmaste 3 veckorna. Trist, men ger mig en chans till mer fokus på skolan och mer tid till hästen. Blir ju att jag vill spendera tid med J när han är hemma så de vanliga rutinerna blir lite si och så.
Helgens clinic med Sonja Johnson gick för övrigt bra. Kul var det. Blev inte så mycket höjder mer träning på teknik. Gick igenom, 2-point och 3-point sits, tränade balans och hur vi skulle använda kroppen, sitsen och vikthjälper i  svängar i stället för att dra runt i tyglarna. Tränade snävare svängar på hinder på serpentinbågar. Och fick träna på att galoppera på 8 volt med enhandsfattning! Ja...fan så mycket svårare än jag trodde. Men när jag och Cassie väl fick kläm på det så gick det rätt bra. Kände mig som en riktig cowboy. =0) Insåg verkligen vikten av denna övning och hur den kan användas till att bättra på skolningen både inom dressyren och hoppningen. Strävan är ju en lyhörd och väl skolad häst så blir till att träna på hemma. Fick även tips på en annan bra övning som passar bra till min tant som gärna ligger på lite. En övning som får henne att tänka samtidigt som hon får träna på kvickheten i benen. Ett upprätt hinder med 2 bommar på marken, bommarna går från var sida av hindret och möts i en spets framför hindret, det hela bildar en trekant. Hindret hoppas snett och som på en 8 volt. Fick inga super bilder tyvärr... lite videos dock. Vet inte om jag vågar lägga upp...ha,ha... vi är ju inte direkt pro...lol
Kram Jess ♥

Vill ha just nu...

Hur snygga är inte dessa... skulle så gärna vilja ha dem till min sessa... lite dyra bara och vet inte om det är värt det då fleece täcken inte får mycket användning här borta då vädret är rätt varmt... funkar ju på vintern, och vill ju ha dem som transport täcke till tävlingar och träningar... men just nu kan jag inte påstå att vi åker iväg så värst ofta så frågan är om det är värt det? Vilket skulle man välja i så fall?
Kram Jess ♥

Dagens outfit...

Ha,ha...hittade en perfekt spegel inne på damernas... så passade på att ta en dagens outfit... lol... fy fan vad löjlig jag kände mig... men aja... here goes...
Kavaj: Temt
T-shirt: Target
Jeans: Sportsgirl
Halsband: Divas
Klocka: Guess
Örhängen: Divas
Kram Jess ♥

Regn...

Det som var så fint och varmt igår... sprang runt i shorts och mina nya wedge sandaletter... och tittar jag ut genom fönstret nu så ser det ut så här... trist!
Kram Jess ♥

Bilder från igår...

Lite bilder från Universitetet jag inte hade tid att lägga upp igår...
Kram Jess ♥
Ambrosia café på campus
Nej...inte läsa bloggar nu... plugga var det...
Bruschetta till lunch... ibland måste man få skämma bort sig
Inge vidare på att ta bilder på mig själv... folk som passerade måste trott att jag var helt ego...lol
Så Australiensisk look på denna trädgård... gillar den röda sanden och 'öken växterna'
På väg till biblioteket. Byggnaden rakt fram.
Parken utanför där många gärna pluggar och latar sig under raster.
Skolbiblioteket
Ett av alla studie områden. Här sitter de flesta som gör grupparbeten etc.
En av alla dator områden. Glad att jag har min mac book dock, gillar inte att behöva köa för att få använda dator eller att behöva sitta i skolan varje gång man behöver researcha, plugga eller skriva arbeten. =0)
I en sådan här sal sitter jag just nu... skönt när man vill ha lugn och ro och slippa höra folks prat.

Plugg...plugg...

Tillbaka till skolan. Ha,ha...första gången jag faktiskt skriver ett inlägg så tidigt! Har annars alltid bråttom iväg så morgon blogg kommer inte hända ofta tyvärr... lol. Men spelar ju ingen större roll då folk hemma i Sverige troligen ligger och sover just nu ändå. Här är klockan nu 09:50. Dagens föreläsning är avklarad. Startade kl 08:00 i morse. Sitter nu på favvo cafét på campus och väntar på min frukost. Han inte äta innan jag drog i morse, som vanligt alltså! Jag kommer aldrig bli en morgon människa... tror nog att jag var född sen dessutom, alltid rush, rush med mig... lol! Så segt att kliva upp i morse... killen verkar alltid vara så förbaskat pigg och på bra morgon humör... jag är raka motsatsen! Tjurig tills jag kommer igång. Stackarn kom in med te för att få upp mig och kom in och dubbel kollade att jag inte somnat om... han känner mig väl. =0)
Gårdagen var inte speciellt spännande heller... efter plugget drog vi och storhandlade för att fylla på kylen och sedan vart det mera plugg, middag och lite tv tittande. Saknar min lilla häst så mycket just nu... vill inget hellre än att dra ner och rida och pyssla, men måste få klart allt plugg först. Ingen ridlektion idag då min instruktör är bortrest denna och nästa vecka. Har dock Sonja Johnson clinicen i helgen! =0) Nu kommer frukosten...ciao!
Kram Jess ♥







Innan föreläsningen började

Back to business...

Ok, varit lite torrt på bloggen igen... men killen har flugit in från jobbet så jag var iväg och hämtade upp honom från flygplatsen. Var tvungen att panik städa huset innan jag skulle hämta upp honom då jag varit lite seg på städfronten och har kläder och prylar liggandes över hela vardagsrummet! Målade ju om en bokhylla också, så tog ner allting och spred ut det i hela rummet... så ja...det var rätt stökigt. Hur som haver... back in business igen. Sitter just nu på ett café på campus... lektion om 2 timmar. Jason skulle iväg och fixa tintingen på bilrutorna så han släppte av mig här lite tidigare. Perfekt då jag har sjukt mycket plugga att ta igen. Blev en lunch och iskaffe först... nu ska jag bege mig till biblioteket. Behöver ha lugnt omkring mig för att kunna fokusera och få in det jag läser... blir annars att jag läser samma stycke om och om igen då tankar och fokus vandrar iväg till annat. Har kameran med mig, men glömde så klart sladden...och min mobil hemma! Grrr... ni får nöja er med en bild från skolans hemsida så länge...
Kram Jess ♥



Trött...

De senaste två dagarna har varit väldigt händelselösa... jobbade igår, drog till stallet efteråt. Hade ett super bra pass dock. Vet inte vad som tagit åt tanten... men det känns som om femtioöringen har trillat ner nu. Hon är inte ens hälften så motstridig som hon brukar vara... och lossnar mycket fortare i uppvärmningen. Därefter går hon kanon. Formen är mycket stadigare och mer konstant, hon känns bättre balanserad och skjuter på bättre bak när hon kommer igång. Har varit riktigt kul att rida dressyr de senaste veckorna. =0) Galoppen går också mycket bättre, hon jobbar rundare och tempot går att variera bättre (förr var det gärna över tempo). Fick en riktigt fin arbets galopp faktiskt. Och inget huvudsläng som hon höll på med förr...det drev mig till vansinne. Fortsatte med förvänd galopp och fick till fina skänkelvikningar i galopp längs diagonalen. Halter tog hon till sig på en gång... brukade annars ignorera förhållningar och tog flertalet steg innan hon tillslut stannade. Och då inte mjuk och fin utan hängde och stretade i handen och bet tag i bettet. Hoppas detta håller i sig nu! Vill inte gå tillbaka till hennes gamla jag...lol
Hon är nu 7 år. Köpte henne som 5 åring Januari 2008. Då rätt fräsch från galoppbanan... med bara ca 2-3 månaders omskolning till ridhäst. Hon hade inte mycket under bältet då. Det har varit en lång inlärnings kurva och det har varit motgångar och framgångar. Hon var så go, men lite nervig och ängslig. Trotsig och lite väl het ibland. En riktig tonåring. Hon kunde jobba på bra och helt plötsligt ha rodeo med mig. Sedan tillbaka som om inget hade hänt. Som tur var var det bara en fas som inte återkommit igen. Tack och lov!
Cassie hade en hemsk olycka i transporten det första året jag hade henne. Själv var jag hemma i Sverige på besök och 3 dagar innan jag skulle åka tillbaka ringer killen mig och berättar att Cassie är hos veterinären efter en olycka. Min vän som såg efter Cass skulle köra henne till vet för att kolla upp en mindre sårskada hon fått och på vägen tillbaka hände något och Cassie fick panik i transporten. Hon hoppade över fram bommen och fastnade framtill i transporten. Vet och brandkår fick rycka ut och Cassie fick sövas ned på plats då hon var i chock och satt fast. Hon hade då i panik lyckats få ut frambenen genom sido dörren. Det tog flertalet starka karlar för att få in henne i transporten igen och sedan ilfart tillbaka till vet. Hon blev kvar där ett par veckor. Cassie hade änglavakt... inget brutet men hon hade sår på flertalet ställen och stygn i ansiktet. Minns när jag kom hem och åkte raka vägen dit för att se henne... jag hade gråten i halsen. Hemska att se henne i det tillståndet. Efter det började rehab och transport träningen. Otroligt att hon ens gick på efter det traumat. Hon var nervös och gillade inte när sidoväggen var på plats och började klättra på väggarna. Så fick helt enkelt transportera henne med väggen åt sidan så hon kunde stå mer snett och fick mer plats. Med andra hästar går det bra med vägg. Hon känner sig nog tryggare med sällskap. Det går rätt bra nu att transportera henne och känns som hennes förtroende blir bättre och bättre.
Fast det varit tungt ibland är det en skön känsla att jag gjort i stort sett allt jobb själv. Min första egna häst och första egna jag fått utbilda själv. Ja, jag gick väl på alla nitar man kunde tänka sig... köpte första hästen jag tittade på och provred... föll pladask. Fast hon var ung, sto och fräsch från galoppbanan. Snacka om utmaning! Men hon visade sig vara den goaste lilla hästen! När hon är med på noterna ger hon hela sitt hjärta. Minns fortfarande den första fälttävlans tävlingen vi hade. Dressyr, hoppning och terräng. Vi vann hela våran klass, och det var första gången hon gick över en hel terrängbana. Jag var helt paff och stolt mamma. Vi har fått fina kommentarer från tränare och det värmer lika gott varje gång. Visst kommer vi aldrig bli några grand prix dressyrare eller nå OS, men vi har kul ihop och varje litet framsteg gör mig så glad och stolt över min lilla tant. Tror vi passar varandra...vi kan vara envisa men ger vårt allt när vi väl vill. =0)
Kram Jess ♥



Simply the best ♥ 2009



2010


Cassie Februari 2008



Hugs from Jason! 2008



Bland de första hopptävlingarna vi var med i slutet av 2008

Vill ha just nu...

Hur snygga är inte dessa underkläder???
Hade ju inte varit helt fel att ha en kropp som ovan heller...lol *tar en bulle till* =0)
Kram Jess ♥

En liten del av Sverige...

Hur glad blev inte jag när jag hittade Svensk potatissallad i delikatess delen av mataffären... tänk att den har nått hela vägen hit från lilla Sverige... hittade också rödbetssallad! Jag brukar faktiskt åka till IKEA här bara för att få äta köttbullar och räkmacka och prinsesstårta...ha,ha! De har faktiskt en egen liten matbutik på IKEA där de säljer endel svenska matvaror och godis... helt underbart! Vet inte hur jag skulle kunna leva annars utan Marabou choklad, Kalles kaviar och Njalla tunnbröd!!!
Kram Jess ♥

A day at work...

Jobbade idag... inte speciellt spännande dag. Kände mig så trött och sliten igen. Var rätt lugnt på jobbet dock så jag passade på att ta lite bilder med mobilen... tyvärr var inte min kollega så värst bra på det här med fokus...så ja... blev endel suddiga bilder igen. Trist. Jag jobbar mest bakom baren och som barista. Dagar när det är mycket folk kan vi göra upp emot 200 kaffe... oftast slinker det ner ett par stycken i egen mage också... =0)
Kram Jess ♥















Soooo tired....

I NEED A COFFEE!!!
Kram Jess ♥

Fullt upp...

Försov mig i morse! Fan! Missade min föreläsning som började 08:00 i morse. =0( Så jag spenderade förmiddagen med att plugga och pyssla hemma. Hade privat lektion kl 14, som gick riktigt bra. Till en början var hon en riktig kossa... visserligen störde hon sig förbaskat mycket på alla flugor (vilket jag också gjorde), så hon var motstridig och lite trög. Men efter första galoppen lossnade allt och hon gick på så bra. Red förvänd galopp och lekte lite med galoppombyten och ökningar. Vi har inte tränat så mycket på byten om jag ska vara ärlig. De första två bytena så bytte hon bara fram och det kändes riktigt skumt...ha,ha... efter det fick hon till det bättre och bytte till och med en gång innan jag gav hjälperna. Lilla loppan... hon är riktigt smart, ibland för smart för sitt eget bästa. =0)
Resten av dagen har gått åt till städning och matlagning. Lagade det sista jag hade kvar av fisken så blev en repris, Goldband snapper, ungs stekt kryddpotatis, creme fraiche med gräslök och en sallad. Magen är full och jag håller på att hamna i matkoma... suck... blir alltid så när jag ätit, orkar ingenting! Har fortfarande massor att göra... håller på att tvätta schabrak, linda upp lindor och har mera plugg att ta tag i... kanske får lov att bli en red bull igen... tyvärr.
Kram Jess ♥



Dagens ridoutfit...

Keps: Ariat
Topp: Ariat
Skärp: Target
Byxor: Lyndi J
Strumpor: Euro Star
Skor: Ariat Ladies Heritage II Zip Paddock Boots
Kram Jess ♥

SO EXCITED!!!!

Helt underbart! Har lyckats boka in en plats i en terräng och hopp clinic med Australiens mest kända terräng ryttare Clayton Fredericks! Han kommer till Western Australia i slutet av november. Kommer bli en 2 dagars clinic på underbara Brookleigh Estate. Han är typ Australiens svar på John Whitaker... eller vad man nu ska säga. Och har tävlat över hela världen. Har aldrig sett honom rida live, men är riktigt pepp och ser verkligen fram emot detta... inte ofta man har en sån chans! Har också fått plats i en hopp clinic nästa helg för ex OS ryttaren Sonja Johnson. Har ridit i clinics för henne förr och hon är verkligen jätte bra och super rolig. Ska försöka få fotograf med mig så jag kan få lite bilder. =0)
Kram Jess ♥



Clayton Fredericks



Sonja Johnson

Pysslig...

Kände mig lite pysslig idag... har högar av häst tidningar som jag vill spara, men det ser så fult ut att bara lägga dem på hög i bokhyllan, så jag köpte hem några billiga tidskrift samlare som jag klädde om i fint omslagspapper. Blev riktigt bra och mycket prydligare. Satte på en etikett med tidningens namn och år. Funderar på att knyta ett fint band runt dem också... men kanske blir för mycket?
Kram Jess ♥









Middag...

Är så lat av mig just nu... fick bli en Japanese take away till middag. Vill verkligen lära mig att laga mat men ibland känns det som att det är så sjukt tidsödande... och det tar verkligen emot när man kommer hem vid typ 7 på kvällen och är vrålhungrig och då ska ställa sig och laga mat... plus att jag inte har någon fantasi när det gäller matlagning... blir lite petig och måste vara lite sugen på något för att anstränga mig till att laga. Så trist när jag är själv mesta dels av tiden också, blir helt omotiverad. När killen kommer hem blir det vettig mat då han gillar att experimentera i köket. Kanske borde ta tag i mig själv och försöka planera lite bättre. Skulle bli en bra mycket hälsosammare diet då också. Lagade faktiskt fisk igår... med ungsstekt krydd potatis och lätt creme fraisch med gräslök... vart inte speciellt märkvärdigt, men det var ätbart. =0)
Kram Jess ♥



Teriyaki chicken och miso soup

Veckans shopping!

Ja så klart... efter plugget drog jag upp till shopping centret för att springa lite ärenden och så klart var jag ju tvungen att shoppa lite... blir ju helt ha galen när jag är där... tror jag får hålla mig borta därifrån! Hittade  bla ett underbart armband inne på favvo butiken Forever New! Hela butiken är full av vackra klänningar, acessoarer, väskor etc. Blir som ett barn i en godis butik där inne. Och nu när det snart är Melbourne cup (hästkapplöpningar som är en stor händelse här och alla klär upp sig med hattar, klänningar och kostymer), så finns det sjukt mycket fint! Skorna och småplocket köpte jag förra helgen... så gick inte helt crazy idag...lol
Kram Jess ♥


Dagens outfit...

Topp: Temt
Shorts: Supré
Leggings: Dotti
Skor: Betts
Väska: Fiorelli
Halsband: Sportsgirl
Kram Jess ♥

My morning...

Ledig från jobbet idag...och dagens lektion började inte förrän kl 3. Så jag ägnade min morgon åt lite grooming... =0)
Trist bara att mina extensions nu är mycket gulare i färgen än mitt egna hår. =0(
Kram Jess ♥

Med och tävlar...

om veckans blogg hos Therese... klicka på hennes namn för att kika på hennes blogg!
Kram, Jess ♥

Vill ha just nu...

Prestige Doge
Så snygg och ser så skön ut!
Vill haaaaa! =0)
Kram Jess ♥

Senaste shoppingen

Ny grimma från Eskadron. Super fin och bra kvalité!
Ursäkta den suddiga bilden... =0(

Segt...

Har varit lite dåligt på bloggandet de senaste dagarna. Har haft fullt upp med plugg och jobb och har inte haft ork riktigt. Helgen har sprungit iväg. Kan inte tro att det redan är måndag i morgon! Neeeeeej! Tog en paus i pluggandet tidigare i dag och drog ner till stallet. Behövde krama om min lilla dam. ♥ Hon har gått så bra den senaste veckan... stolt mamma man är! Blir så lätt att jag fastnar i dressyrträsket och vill fortsätta harva när det går så bra nu... men vill ju inte att Cassie ska tröttna. Så beslutade att köra lättare uppvärmning och sedan hoppa lite. Tog bara lite lättare skutt över smått och bara hade roligt utan 'jobb'. Skulle ha ridit ut med en kompis men eftersom det blåste så tänkte vi att det nog var bäst att hålla oss hemma då hennes häst blir lite väl uppspelt ute när vädret är som det var idag.
Kram Jess ♥
Cassie idag... haha... ser ut som hon har ett öra. Vinterpälsen är på väg av så ser lite skruttig ut.

Dagens ridoutfit...

Keps: Ariat
Jacka: Kingsland
Byxor: GG Rider
Chaps: Ariat Crown Pro Leather Chaps
Skor: Dublin
Kram Jess ♥

Love...

Love U ♥

Me today...

Facelook of today =0)
Kram Jess ♥

Finally... pure joy!

Äntligen har jag fått hämta hem bilen! Lycka! Och den ser ut som ny. De gjorde ett bra jobb och fälgarna gillar jag starkt! Var så lycklig när jag körde hem... vevade ner rutorna, drog på solglasögonen och höjde volymen på stereon... solsken och vind i håret... LOVE! Hoppas Jas kommer bli nöjd.
Har inte hunnit med så mycket mer idag... drog ner och pussade lite på lilla hästen och gav henne lite morötter. Fick avboka lektionen idag då jag inte hann med p.g.a. bilen. Får bli nästa vecka igen. Har spenderat kvällen med att tvätta schabrak och lindor och göra rent grejer som låg i bilen. Så inte så värst spännande dag...
Kram Jess ♥



Idag doftar jag...

Gucci...
min absoluta favorit som jag fått  i present av min söta Jason ♥
Kram Jess ♥

Dagens outfit...

Topp: Travisty
Jeans leggings: Supre
Stövlar: minns ej, någonstans hemma i Stockholm
Örhängen: Diva
Klocka: Guess
Armband: Diva
Väska Guess
Ursäkta kvalitén på bilderna...kameran och jag kommer inte riktigt överens.
Kram Jess ♥

När killen är iväg får man nöja sig med katten...

Hon är en riktig knäkatt ♥
Nu blir det sova!
Kram Jess ♥

Right now...

Mys på soffan med kattan, ett glas rött och en ask choklad ♥
Kram Jess ♥

Dagens shopping!

Super heta mocka stövletter! Sved i plånboken, men vet att jag kommer få användning av dem.
En ny brun - utan - sol. Har redan ett favorit märke jag använder men ville testa denna. Den är tinted, vilket innebär dels att man lättare ser vart man applicerat krämen och dessutom ska den ge en fin brons lyster på en gång medan man väntar på att den riktiga djupa färgen byggs upp. Står på tuben att det ska ta 2 timmar. Sälj ploj eller sanning... får testa och se. Men förpackningen var ju i alla fall hur söt som helst!
Grå plånbok från Guess
Till samlingen... använder den svarta mest för tillfället.
Kram Jess ♥

Busy, busy...

Blev mycket att hinna med idag...efter att jag sovit alldeles för länge igen...jag är ju omöjlig på morgonen. Inge jobb idag, men en lektion - Design in Context. Drog sedan och betalade in det sista av termins avgiften till skolan... såååå skönt att det är klart och betalt för denna termin i alla fall. Efteråt pep jag iväg och fixade nya naglar (äntligen) och var ju tvungen att plocka med hem en plånbok, brun-utan-sol, och ett par skor jag gått och suktat efter så länge. =0) Har blivit lite besatt av Guess plånböcker. Visar shoppingen senare. Köpte med mig Japansk mat hem till middag... yummo! Så hungrig, har knappt hunnit äta på hela dagen. Nu blir det mat!
Kram Jess ♥




På lektion



Några av skolbyggnaderna på campus området. Har de flesta av mina lektioner i Arkitektur och Design byggnaden till höger. Universitets området är sjukt stort...



Blev lite kortare naglar denna gång. Inte i vägen lika mycket när jag rider och jobbar. Kör på akryl med french tipp och ett lager gel ovanpå, ger en fin hållbar lyster på nageln. Mina egna naglar var sjukt korta så tippen hamnade lite långt upp, men blir bättre när de växt ut lite mer.



Lokala japanese haket, de har den bästa Miso soppan!



Teriyaki chicken and rice box samt en seaweed salad!

Kram Jess ♥

Idag doftar jag..

Harajuku lovers - BABY ♥
Kram Jess ♥

Dagens outfit...

Svart cardigan: Ally
Rosa top: Temt
Grå shorts: Temt
Leggings: Ice
Väska: Myers
Armband och örhängen: Forever New
Klocka: Guess
Skor: Betts
Kram Jess ♥

Mini spa

Tror jag ska unna mig ett bad istället och skämma bort mig med lite extra pampering... har ju låtit det yttre förfalla lite den senaste veckan. Skönt så här på en Måndag... hmm...kanske ska öppna den där lilla flaskan bubbel i kylen...bara för att jag kan....lol Varför inte lyxa till en trist måndag!
Kram Jess  ♥






Middag...

Lite lat idag... blev en Grekisk sallad =0)
Kram Jess ♥

Jobb...jobb...jobb

Skönt att vara hemma! Lite små trist på jobbet idag... var rätt lugnt, som det oftast är på måndagar. Känner mig trött som alltid. Lyckades inte hålla mig borta från Red Bullen idag tyvärr... kaffe hjälpte inte riktigt. Satte igång tvättmaskinen direkt när jag kom hem och började plocka och städa. Känner mig duktig! Nu blir det till att fixa middag och sedan en dusch och mer jobb... i form av plugg!
Kram Jess ♥



Har gjprt ett par sånna här idag...

En till favvo...

Batiste Dry Shampoo
Gör susen för lite extra volym och gör det lättare att tupera håret så det håller. Bra emellan tvättar också för att få håret att se fräschare ut. Bara att spreja i hårbotten och borsta igenom. Finns i flera doft varianter, jag kör helst på Tropical. Kram Jess ♥

Vill ha just nu...

Ja tack!
Detta är en angle load dock. Skulle i och för sig passa min tant då hon trivs bäst när hon får stå lite mer snett. Men en vanlig straight load skulle jag inte heller tacka nej till! =0) Får lirka lite med karln tror jag.
Kram Jess

Lazy Sunday

Å så skönt det är med lediga dagar! Önskar jag var ledig hela tiden... lol Sov sjukt länge idag... gick inte upp förrän vid 12! Tror min slitna sjuka kropp behövde all den där sömnen för att repa sig, känner mig så mycket bättre idag.
Tyvärr blev det ju ingen tävling för min del... bilen blev ju aldrig klar i tid. Så det blev dressyr träning på hemma plan istället. Hade ju i alla fall ett riktigt bra pass... vet inte hur det såg ut men fan vad bra det kändes. Lyckades få damen att länga på steget riktigt bra (för att vara henne...lol ) i ökningar längs långsidan. Hon skulle ju försöka trotsa och joxa med mig som alltid i början av passet, men tror jag blivit bättre på att kontra och få henne att inse att jag är boss och att hennes små knep att slippa undan inte funkar på mig. När hon tröttnar tar hon tag i bettet  sticker näsan i vädret och ångar på som en kamel i ett par steg tills jag återfår bettet och kontrollen. Sjukt frustrerande! Hur som haver så fokuserade jag på tempot idag också. Hon är så oregelbunden och vill ofta ånga på för fort eller blir trippig och kort i steget. Speciellt när hon blir nervig och andra hästar kommer för nära. Hon var nästan lite överkänslig när jag skulle rida slutor och gav jag för mycket ytterskänkel  blev fröken lite frustrerad. Undrar om hon kanske är brunstig... så svårt att se på henne då hon inte har tydliga brunster direkt. Har inte haft så mycket att göra med ston tidigare så jag har väl inte mycket erfarenhet av det ämnet heller. =op Hon har lyckats klia sönder svansroten i alla fall...har aldrig hänt förr... hon har blivit avmaskad för inte så länge sedan, så undrar just vad det kan vara?
Åt en god men sen lunch när jag väl kom hem. Blev en seafood pasta med dill från egna kryddträdgården. Yummo!
Kram Jess ♥




Dagens ridoutfit...

Keps/solskärm: Ariat
Top: Joules
Skärp: Riders Wear
Byxor: Peter Williams
Chaps: Ariat Crown Pro Leather Chaps
Skor: Dublin
Kram Jess ♥

Dålig...

Mår inte alls bra idag. Började jobbet halv 7 och kände mig helt orkeslös, ont i halsen, huvudet och musklerna värkte så jag nästan blev tårögd. Försökte påpeka till chefen att jag inte mådde bra. Fick först till svar ett 'jaha'. Senare ett 'om det inte blir mycket att göra kan du kanske gå hem'. Tack för den. Hade en stammis som kom in och började småprata. Hans kommentar var typ ' vad du ser nere ut '. Jag som alltid brukar vara glad och prata på var inte alls på humör och fattade mig kort och sa sen att jag inte mådde bra. Chefen stod bredvid och när kunden sen gått vänder han sig till mig och säger, 'du kan ju i alla fall vara trevlig fast du är sjuk'! Jag bara bet mig i läppen och sa inget. Inombords kokade jag. Fy fan vilken okänslig idiot!!! Jag som annars alltid pratar och skämtar med kunder och jobbar på ordentligt. och den enstaka gången jag inte är som vanligt får man en sur kommentar! Och dessutom kommer det från min chef som är HELT värdelös på jobbet. Står bara och snackar med folk hela dagarna i ända och har noll koll på vad som borde prioriteras! Blir så förbannad! Borde kanske hitta ett annat jobb. Är så trött på min chef!
Hur som helst fick jag tillslut gå hem i alla fall. Åkte raka vägen hem och ringde läkaren. Fick en tid en timme senare. Diagnos: influensa... ja kul! Så hem med mera piller och bums i säng. Sov sen i typ 8 timmar. Har bara varit vaken ett par timmar nu. Mår fortfarande skit. =0( Har i alla fall en ursäkt att häva i mig glass... lindrar lite mot onda halsen. =0p
Kram Jess ♥


RSS 2.0