Down...

Depressed or over worked... everything will be better in the morning.
Good night
xoxo

Sweet stuff...

Fan vad jag är sötsugen... borde inte, ska inte, vill inte... eller jo...JAG VILL!
Tar en iskaffe istället... suck!
Kram Jess ♥

Bad, bad news...

Blir så besviken! Ringde verkstaden för att höra hur det nu blir med bilen. Hinner den bli klar innan helgen så jag kan åka till tävlingen? De sa i början av veckan att den troligen hinner bli klar innan fredag. Allt annat var färdig reparerat och det var ju bara de nya fälgarna som skulle på. Men nu när jag ringde för att stämma av får jag höra att den troligen inte blir klar förrän på måndag eller tisdag... det har gått närmare 7 veckor snart... grrr.... om jag inte kan fixa någon som kan plocka upp damen så blir det till att stryka mig. Så typiskt!!!
Kram Jess ♥
När den fortfarande var hel...

Like Christmas!

Fick paket idag! Jippiii! Älskar brev och paket, känns som julafton! =0D
Fick en ridtopp från Joules... tyckte den var så söt och lite annorlunda. Nästan lite Burberry feel. Jag som oftast är skeptisk till vissa färger och mönster i mina vardags kläder verkar inte ha problem med det inom ridmodet...skumt eller hur?
Kram Jess ♥



Middag!

Blir min favorit sallad till middag! Poached prawn salad with light thai style vinegrette! Yummo!

Kram Jess ♥



linshelvete

Ibland blir jag fasen less på det här med linser... gillar inte alls att bära glasögon, känner mig så obekväm så håller det till väldigt sparsamt användande. Operation ligger inte direkt högt upp på min lista heller... så det blir till att krångla vidare med dessa underbara ting... Skulle ta ut linserna och lyckades så klart tappa den ena... letade febrilt och när jag inte hittade den någonstans började jag undra om jag ens fick ur den ur ögat! Började gnida runt i ögat igen och det blev rött och irriterat... tillslut hittade jag den förbannade linsen på handfats kanten! Om jag inte hade varit halvt blind utan dem hade jag kastat dem all världens väg!
Kram, Jess ♥



En kopp te

Sitter just nu och myser i morgonrock med en kopp te i handen. Har smort in mig i body butter som doftar
cookies n´cream... passande och doftar mumma! Hittade världens sötaste lilla tekanna för ett tag sedan. Jag kunde bara inte lämna butiken utan den! =0) Tycker den passar mig väldigt bra.
Kram, Jess ♥











Stress...stress...

Försov mig lite idag... är ledig, men ville egentligen gå upp hyfsat tidigt för att hinna med lite saker innan min ridlektion. Min instruktör ringde dock och undrade om vi kunde träffas tidigare... tidsoptimist som jag är så sa jag visst, ses om en timme! Och jag var då halvfärdig och insåg dessutom att jag var tvungen att hinna äta, ta ut pengar och tanka bilen + resan till stallet, hinna sadla och värma upp. Bra där Jessica! Det blev tight, speciellt då bensinen var slut på de första 2 mackarna jag stannade vid! Ja....helt otroligt, hur fan kan bensinen ta slut på 2 mackar samtidigt??? Kan inte vara bra för dem... som att kliva in i en mataffär och bli tillsagd att de tyvärr inte har någon mat! WTF?
Hade i alla fall lektion. Gick hyfsat med tanke på att hon inte blivit riden på ett par dagar nu. Hon är en häst som går bäst när hon får jobba och göra saker regelbundet. Var lite motstridig till och från, och flugorna irriterade henne hela tiden. Hon är en känslig dam. =0) Fortsatte jobba med tempot och hade även lite sittsträning. Skummade igenom ett av programmen en gång också, men var lite slarvig med vägarna och hon lyssnade inte riktigt i nedsaktningarna. Ångar på som ett litet lokomotiv. Jag var lite trött och varm så orkade nog inte riktigt rida ordentligt heller. Får finslipa nästa gång. Har fått mina start tider för söndag också. Första start är 9.30 och nästa är 10.50. Ringde verkstaden och försökte fråga om bilen hinner bli klar innan helgen... måste ju ha den för att kunna dra transporten... går ju inte med lilla hyrbilen. Har dessutom massa häst saker liggandes i våran bil som jag skulle behöva tillbaka snart. =op Jag fick i alla fall svaret att den troligtvis kommer bli klar... men man vet ju aldrig med verkstäder!
Nu blir det hopp in i duschen!
Kram Jess ♥

Dagens ridoutfit...




Keps/solskärm: Ariat
Piké: Target
Skärp: Riders Wear
Ridbyxor: Dublin
Chaps: Ariat Crown Pro Leather Chaps
Skor: Dublin

You keep me going

Jumping the drop in cross country
Kram Jess ♥

Love the poison

En av mina laster... älskar en kall cola!
So not good for you!

Dressyr plugg...eller skol plugg...

Har dressyr tävling på söndag och har 2 test att plugga in... har inte ridit dem på ett tag så minnet har rostat igen lite. Har privat lektion i morgon igen så ska ta upp med instruktören om vad vi behöver träna på. Känner mig liiiiiite stressad, har lite mycket på tallriken just nu... suck!

Kram Jess ♥



Så här lär det ju gå för oss...lol

Detta fick följa med hem...

Ett fint armband, har en till rad med pärlor egentligen men tog bort den då det blev lite för mycket
Söta matchande örhängen
over sized tank top med 2 färgad paljett rosett
Kul over sized tank top, med paljetter på texten. Snygg till tights eller jeans
Kort spetsklänning. Nästan lite 50-tal över den. Sötare på än på bild.
En av mina favorit tidningar!
Kram Jess ♥

Going to the mall

Drog upp till shopping centrumet efter jobbet idag. Trots att jag egentligen har 'husarrest' tills pluggandet är klart! Ajabaja! Nå väl... en snabbis kunde väl inte skada, dessutom behövde jag ju köpa målar penslar... slutade i allafall med 2 toppar, 1 stycke klänning, örhängen, armband och en tidning innan jag skamset tvingade mig tillbaka till bilen. UTAN målarpenslar! Jag var för upptagen att klämma och känna på alla fina väskor och plagg att jag totalt glömde varför jag egentligen åkte dit. Typiskt mig, ja visst!
Kram Jess ♥




Lilla 'Toyen'



Fota och köra samtidigt är nog inte så smart



Kände mig som värsta turisten som stod och fotade. Folk glodde så jag blev nervös och försökte få det överstökat...då blir det lite suddigt...ha,ha!



Det här är mitt lokala shopping centrum, ligger typ 10 min från mitt hus



En av favorit butikerna... har sjukt fina klänningar!





Look of today

Diadem: Sportsgirl
Halsband: Sportsgirl
Klänning: Temt
Thights: Sportsgirl
Väska: present
Klocka: Guess
Så här såg jag ut idag... ursäkta kvalitén på bilden, jag är nog världens mest otekniska människa så har inte riktigt fattat inställningarna på kameran. I min värld betyder 'auto' att kameran sköter sig själv och så klart blir alla bilder perfekta då...ha,ha! Jag brukar skifta stil och har ingen direkt favorit. Jag är långt ifrån mode slav och är egentligen lite feg när det gäller färger och mönster. Jag håller mig oftast till neutralt. Tycker av någon anledning att plagg ser bäst ut i svart... och nej, jag är inte punk eller goth. Just nu är det väl lite utav 'girly-pretty' looken som gillas. Håret blir uppsatt av ren lathet när jag jobbar eller springer till stallet mycket. Älskar dock mina extensions... önskar att jag hade långt tjockt hår naturligt. Men det man inte fick naturligt får man fejka...lol!
Kram Jess ♥

Tired...

Night xoxo
Kram Jess ♥

Just nu... studying!

Kram Jess ♥

Beauty favourites - MAC microfine refinisher gommage

Ny kategori - Beauty favourites!
Kommer lägga upp skönhets produkter och smink som jag gillar och vill rekommendera.
Börjar med MAC's microfine refinisher gommage.
En bra skrubb som har microfina små partiklar som ska verka på liknande sätt som microdermabrasion.
Tar bort döda hudceller och lämnar huden baby len och gör porerna mindre synliga.
Skrubben är kräm baserad.
Jag använder denna 1-2 ggr per vecka. Hjälper till att få en jämnare bas för min foundation.
Kram Jess ♥

Just nu... domestic goddess!

Cooking dinner...
Kram Jess ♥

Toddlers & Tiaras

Ska kolla på Toddlers & Tiaras senare ikväll. Det är så stört att det blir riktigt bra...ha,ha... handlar om små barn som deltar i skönhets tävlingar i USA. Skrämmande att se hur det blir uppsminkade och med sexiga outfits i så ung ålder. De ser ut som små dockor. Och där kan man snacka om BIG hair! lol Men måste medge att det är fashinerande. Speciellt att se hur föräldrarna beter sig... lol. I kväll kl 20.00 på foxtelen.

Kram Jess ♥

Dagens outfit...hemma mys

Svart kofta: Ally
Svart tanktop: Target
Svarta mjukisar: JLO
Halsband: minns ej
Kram Jess ♥

Ändrade planer

Blir till att stanna hemma idag. Blir ridning i morgon eller på Onsdag. Måste göra klart mina arbeten först. Släppte av J vid flygplatsen för ett tag sedan och nu stressar jag runt här hemma med alla måsten. Lustigt att man hittar så många MÅSTEN just nu när jag ska sitta ner och plugga...he,he... men huset brukar alltid vara skinade rent när jag har mycket plugg... plötsligt har städning aldrig varit roligare! Jag blir som Alfons Åberg...ska bara...ska bara... lol
Kram Jess ♥



Beautiful morning...

Inte direkt uppe med tuppen, men aja... känner mig riktigt bortskämd, en till ledig dag! Händer inte ofta för min del. Dessutom början av min studie vecka, så inga lektioner att gå till! Mycket på schemat idag ändå. Börjar med en dusch, kaffe och frukost, plugg och sen stallet! J flyger ut i dag... trist! Men kanske jag får lite mer plugg lust då jag har en sak mindre att bli distraherad av. =0p Kommer sakna honom dock...
Kram Jess ♥

Sleepy...





Good night!
Kram Jess ♥


Med och tävlar hos showjumper om en jacka från Skara Hästsport!

Kolla in!!!
Kram Jess ♥

Visiting...

... J's föräldrar. De har verkligen världens vackraste hus!!! Stoort och med underbar mark runtomkring. Tydligen var det en häst ägare som bodde där innan dem, och stallet finns kvar! Fast används nu som förråd. De har alpacas istället för hästar. J's mamma har sagt att vi kan ställa Cassie hos dem, synd bara att de bor så långt bort. Men skulle nog vara kul för henne att stanna över en helg hos dem och bara få springa runt och lata sig i den enorma hagen framför huset, äta sig tjock och stirra på de egendomligt luddiga sakerna i hagen bredvid. lol
Kram Jess ♥













On our way...


I bilen
Iced coffee... yummo!
Snack!
Kram Jess ♥

Med och tävlar hos Filippas ridsport!

Kolla in bloggen och deras hemsida!!!
Kram Jess ♥

Doftar just nu...

Harajuku baby!

Kram Jess ♥


Dagens outfit...

Drar till J's föräldrar nu på visit! Hörs senare!
Kram Jess ♥



Väst topp: Tempt
Linne: Target
Jeans: Sportsgirl
Skor: Chinadoll
Örhängen: Forever New
Halsband: present
Väska: present
Klocka: Guess

Dag i stallet...

Talk about effort… sitter nu i bilen och bloggar….ha,ha!

Får dock posta inlägget när jag kommer fram då jag inte har någon uppkoppling här just nu. Har inte blivit så seriös att jag mobilbloggar och liknande. =0)

Sitter i lilla hyrbilen, Toyota Corollan. Vår bil är inne på verkstan fortfarande. Har varit inne i typ 6 veckor nu… så frustrerande. Har  dressyrtävling på ridklubben på söndag nästa vecka så behöver ha tillbaka bilen för att kunna dra transporten... Får hålla tummarna.

Så ridningen gick rätt bra idag, även om jag var lite lat. Det var rätt varmt idag, 21 grader och sol! Galoppen har blivit så mycket bättre nu än vad den brukade vara och försökte tänka på att hålla ett jämnt tempo i traven hela tiden. Glad att jag har en lektion till inbokad nästa vecka. Jag blir lite lat när jag tränar själv hela tiden. Avmaskade Cassie idag samt vaccinerade henne. Vinter pälsen börjar äntligen släppa nu och det flyger hår överallt! Tog till ryktstenen för att få bort det mesta. Oljade hovarna som var lite torra. Hovslagaren kommer på tisdag. Verkligen dags, de börjar bli lite långa nu.

Kram Jess ♥

Sweetie ♥
Min stall kompis Nic och hennes häst Amber
Avmaskning!
Olja
Needle
Aoch!
Hårigt!
Söt i nya grimman...lite stor...he,he!
Kram Jess ♥

Dagens ridoutfit...

Keps: Ariat

Pike: Kyra K

Skärp: Riders Wear

Byxor: Jacson

Chaps: Ariat Crown Pro Leather Chaps

Skor: Dublin

 

Kram Jess

 

 

 

 


Äntligen ledig dag!

Morning! Vaken och vrålhungrig!!! Blev inte mycket bloggande igår... kom hem efter en jobbig dag på jobbet och kände mig lite hängig och trött. Sov ett par timmar och spenderade resten av kvällen med att titta på filmer med J.
Nu blir det frukost och sen stallet!
Kram Jess ♥

Time for bed...

Night!
Kram Jess

Behöver lite nytt...

Nästa som står på shopping listan... allt börjar ta slut. =0( Använder en Loreal foundation tillfälligt just nu, men gillar inte alls resultatet! Har konverterat till Mac produkter då de ger ett bra resultat. Tyvärr ligger priset rätt högt.
Parfymen har jag ännu inte men testade den i butik och den var helt underbar!
Kram Jess ♥


Mac bronzing powder
Mac Studio fix foundation
Chloe perfume
Nars orgasm blush


Nails!

Usch! Naglarna ser hemska ut just nu... de har växt ut så mycket nu och jag har redan fyllt på dem en gång. Dags för ett nytt sett. Är dock för lat för att göra mina egna. Tycker nu mera att det är skönt att få bli ompysslad av någon annan och bara få sitta där med min iskaffe och lata mig. Ha,ha! Stället jag går till har special pris på fullt sett akryl måndag till onsdag så tänker härda ut till efter helgen. Brukar alltid köra på french tips och limmar på swarowski stenar själv efteråt. Kanske ska fila till dem och måla på ett lack tills vidare så syns inte utväxten lika mycket. =0p
Kram, Jess ♥



Tävlar på Rosannas blogg!

Kolla in hennes blogg!
Kram Jess ♥

Dressage Clinic for Ron Paterson

Bilder från clinicen med Ron Patterson, på Brookleighs Estates vackra anläggning från i maj i år.
Fick dessvärre inga super bra bilder, blev lite suddiga och konstiga. Cass var lite spänd också och tog ett tag innan hon slappnade av. Jag sitter lite väl framåtlutad ibland... glömmer helt att titta vart jag rider. lol Älskar Brookleigh. Deras ridhus har en öppen planlösning vilket gör det ljust och luftigt, skönt också då vädret ofta är väldigt varmt här. Har också en underbar och gigantisk terrängbana samt 3 ute banor.
Kram Jess ♥









Kattan

En annan familjemedlem. Ebony...men kallas alltid Millie. Köpte henne från RSPCA (katthem). Har varit med mig sen februari 2007, så över 3 år nu. Tiden går fort. Hon är i alla fall världens kelgris och älskar att vara med där det händer. Vill alltid vara med oss och gärna sitta i knä! Hon är en katt med en hunds personlighet. Så himla go!
Kram, Jess ♥





Seg på sofflocket...

Varit så trött idag! Gick och lade mig lite sent igår och började jobbet kl 06.30 i morse. Var segt på jobbet och jag var trött och grinig. Ville helst bara gå hem. Har druckit 2 red bull för att orka med. Inte bra! Slutade kl 14 och åkte då raka vägen hem för att byta om och sedan iväg till skolan. Har EN lektion på Fredagar 15 till 16.30. Känns lite meningslöst att åka dit ibland, speciellt när vi nästan alltid får sluta tidigare också. Tur att jag bor nära Universitetet i alla fall. Nästa vecka har vi i alla fall studie vecka... vilket innebär massvis med plugg för min del! Har en uppsats och 2 inlämnings arbeten (rätt stora) samt måste börja på en till uppsats. Jag pluggar reklam på Universitet här i Australien, för dom som inte vet. Bachelor´s Degree in Creative Advertising. Kul men mycket plugg.
När jag väl kom hem så blev det tidig middag (fajitas...mumma!) och sedan slocknade både karln och jag på soffan framför tv:n. Borde plugga lite, men orkar fasiken inte just nu...det är ju Fredag... så kan göra det i morgon. =0)
Jobbar i morgon och får se om jag hinner med en sväng till stallet, annars får det bli på Söndag. Måste hinna spendera lite tid med J, då han åker tillbaka till jobbet på Måndag och är borta igen i ca 3 veckor!
Kram, Jess ♥

Med och tävlar på Lovisas blogg!

Kika på Lovisas blogg också!
Kram Jess ♥

Med och tävlar hos Stockholmsjenna!

Kika in på hennes blogg!
Kram Jess ♥

Cassie

Lite bilder på min lilla dam Stockholm Charisma, eller Cassie som hon kallas. En stor-liten dam på ca 155 i manken (ej slut mätt dock). Har haft henne sen Januari 2008. Köpte henne inriden men med begränsad utbildning så har fått göra det mesta jobbet själv. Hon fyller 7 i år. Vi tränar och tävlar lättare klasser i dressyr, hoppning och fält tävlan. Hon går bra i dressyren och utvecklas mer och mer men blir ibland frustrerad och nervig ute bland andra hästar och tappar då fokus. Hennes starka sida är hoppning och terräng, där ger hon sitt allt.
Min pärla ♥
Kram Jess ♥

Senaste shoppingen

Fick nyligen hem lite nytt i hästväg. Alltid kul! Köpte inte allt samtidigt dock...Älskar Prestige schabraket. Verkar vara bra kvalite. Beställde även ett i hopp modell. Grimman beställde jag online. Var på rea från AUD220 (ca 1441kr) ner till AUD165 (ca 1081kr). Ja...kanske lite i dyraste laget... men köpt är köpt... och lädret är i alla fall i bra kvalite. Blev också en Kingsland jacka i svart, ett skärp, de blå helskodda Peter Williams byxorna, som också var på rea för endast AUD 65 (ca 426kr). Köpte även ett bar blå/röda Eurostar strumpor som jag hunnit lägga i tvätten så ej med på bild.
Produkt bilden på grimman
Kram Jess ♥

Dagens ridoutfit... =0D

Aja... eftersom jag nu spenderar så mycket tid i antingen arbets uniform eller ridkläder tänkte jag starta en ny kategori... tycker det är så kul att mixa och matcha och se proper ut även ner till stallet. Detta var visserligen från igår...men,men. Inte ofta killen är hemma och kan ta bilder då han jobbar borta (är då iväg 3 veckor och hemma 10 dagar ungefär), så jag passade på. Enda bilden som blev någorlunda hade han tyvärr blixten på så blekfis som jag är, blev vit som ett lakan! Han lyckades klippa av benen på mig ocskå. Ha,ha! Gillar inte riktigt att stå framför kameran så det blir lite krystat. Sorry!
Keps: Ariat
Pike: Target
Skärp: Riders Wear
Byxor: Peter Williams
Chaps: Ariat Crown Pro Leather Chaps
Skor: Ariat Ladies Heritage II Zip Paddock Boots

Kram Jess ♥

Kort dag på jobbet! =0)

Skönt att vara hemma igen. Jobbade bara ett 5 timmars skift idag. Ute är det toppen väder, sol och 27 grader varmt. Typiskt att jag måste fortsätta med plugg desvärre, så ingen ridning eller slapp dag i solen. Ska lägga i en tvätt i maskinen och sen sätta igång. Har en uppsats på 2500 ord att skriva tills i morgon... kul...NOT!
Kram Jess ♥

Study...

Var tvungen att röja undan på mitt skrivbord innan jag kunde sätta igång med plugget. Såg ju ut som ett bombnedslag! Har nu äntligen kommit igång och sitter med en varm kopp te. Hoppas bara jag orkar hålla mig vaken. =0)
Kram Jess ♥



Före



Efter

Men vart tog all tid vägen?

Redan 19:15! Känns som jag nyss kom hem från stallet. Lektionen gick för övrigt bra idag. Lite trotsig till en början men när hon väl gav sig så jobbade hon fint. Jobbade mycket med tempot idag. Cassie vill gärna lägga i en högre växel, så tränade på att hitta ett jämnt tempo och få henne att länga mer på steget då hon går lite kort. Blev rätt svettigt i 23 graders värme. Blev påfyllning av vätska åt oss båda efter och lite extra elektrolyter åt Cassie.
Har inte hunnit med mycket alls de senaste 3 timmarna. >=0( Får hoppa in i duschen nu och sedan komma igång med plugget. J tar hand om middagen ♥ Sweet!
Kram Jess ♥



Good morning...

Vaken! Mysigt att få vakna upp med massa kramar... ♥
Tog en sovmorgon... ledig idag men har som alltid massor att göra. Så dagens schema består av PLUGG, ridining och lite mer PLUGG! Har en privatlektion klockan 2 idag. Instruktören kommer ut till stallet i alla fall så behöver inte lasta häst och hålla på. Super fin dag ute. Sol och blå himmel! LOVE! Dags för frukost... magen kurrar.
Kram Jess ♥

Belated Birthday dinner

Haft en lång dag idag. Tidig start på jobbet och slutade vid 2. Var helt slut då jag inte fick mycket sömn i går natt. Dels för att det blev sent och dels för att jag sov oroligt. Så hann i princip bara komma hem och hoppa in i duschen på en gång och göra mig i ordning för middagen hos J's föräldrar. Hade en trevlig kväll med god mat, champagne och lite presenter ♥. Känner att mina ögon håller på att gå i kors nu... får säga god natt nu!
Kram Jess

Go shorty, it's your birthday...

Grattis till mig idag! =0) Har just kommit hem från en karaoke kväll ute med några av mina vänner och J. Skriver mer om det i morgon. Klockan är snart tolv och jag ska upp och jobba i morgon kl 06.30. Usch! har haft en toppen dag, trots att jag var tvungen att jobba idag. God natt!
Kram Jess

Sleep...

Time for sleep... good night!
Kram Jess ♥

Knight and day

Har just tittat klart på Knight and Day. Var väl helt ok. Somnade i alla fall inte...lol
Kram Jess ♥

Sticky beak...

Lite bilder på damen från tidigare i veckan. Hade strålande väder. Cassie var så söt då hon kom springande mot mig i hagen för att hälsa. Blev tyvärr inga ridbilder då jag inte hade någon fotograf. Blev avspolning efter ett svettigt pass. Äntligen börjar vinter pälsen släppa också.
Kram Jess ♥

Med och tävlar på Emelies blogg om en GPA hjälm!

En annan duktig hästtjej väl värd att titta närmare på. Hoppa in på hennes blogg för bra läsning!
Kram Jess ♥

MED OCH TÄVLAR!

Är med och tävlar om täcken på Lamia Michelle's blogg. Trevlig blogg för häst intresserade väl värd att kika förbi!
Kram Jess ♥

Red, red wine...

Ska gotta mig med ett glas redigt rött nu framför bloggen. Kanske ska börja med penicillin kuren i morgon i stället.. J sitter fastklistrad vid sin nya Iphone4 och spelar golf...med katten ihopkurad på hans mage. Ha,ha! Familjen lat eller vad? Blir filmkväll senare i kväll... om vi kan slita oss från diverse teknologiska apparater det vill säga... lol!
Kram Jess ♥

Vill ha just nu...

Dessa vore ju inte helt fel... Veredus Piaffe Evo dressyr skydd och Veredus T-tech hoppskydd. Dyra tyvärr! Undrar dock om jag ens skulle våga använda dem, blir säkert så att de blir liggandes på hyllan i månader i rädsla för att de ska bli skitiga och repiga...haha!
Funderar även på någon av dessa i nästa investering... undrar bara hur passformen är? Någon som har provat?
LOVE, LOVE, LOVE Veredus nya stövlar!!! Och ett blått Scarpati schabrak skulle sitta snyggt till tävling. =0)
Och jag är väl den enda nu som ännu inte har införskaffar en av dessa... =0) Drar nog mest åt den första då jag vill ha en allround hjälm som jag kan ha i både dressyr, hoppning och terrängen. Jag är en riktig pryl fanatiker... tycker det är så kul med utrustning!
Kram Jess ♥

Dinner time!

Blir tidig middag idag för en gång skull... =0)
Kram Jess ♥


Vill hellre vara här...

Min pärla!
Terrängträning på Brookleigh 2010.

Lite hängig

Kom precis tillbaka från läkaren... har halsinfektion så blev en dos penicillin. 5 dagars kur. Trist! Har känt mig lite hängig och orkeslös ett bra tag med ignorerat och powered on. Var nog inte det smartaste. Hoppades ju på att det skulle gå över av sig själv. =0p Så blir nog inte till att åka ner till stallet idag tyvärr. Ute skiner solen och det är varmt och skönt, 22 grader. Inte kul att sitta inne då.

Kram Jess ♥


body{
background: #6a6a6a url();
background-repeat: repeat-x;
background-position: left top;
background-attachment: scroll;
padding: 0px;
margin: 0px;
}
a:link { color: #a78b67; text-decoration: none; }
a:visited { color: #a78b67; text-decoration: none;}
a:hover { color: #efefef; text-decoration: none; }
a:active { color: #a78b67; text-decoration: none; }
#wrapper {
background: #c7c3b4;
vertical-align: top;
position: relative;
margin: 10px auto;
padding: 20px 11px 20px;
width: 920px;
border: 1px solid #000000;
}
#wrapper:after {
content: ".";
display: block;
height: 0;
clear: both;
visibility: hidden;
}
#wrapper2 {
background: #ffffff url(http://www.bloggdesign.nu/designer/1693/w2back_103445923.jpg);
background-position: left bottom;
background-repeat: no-repeat;
vertical-align: top;
position: relative;
margin: 0px auto;
padding: 0px 0px 100px;
width: 900px;
border: 1px solid #422401;
}
#wrapper2:after {
content: ".";
display: block;
height: 0;
clear: both;
visibility: hidden;
}
p {
padding: 0px 0px 0px 0px;
margin: 0px 0px 0px 0px;
}
#header {
float: right;
background: url(http://www.bloggdesign.nu/designer/1693/header_103441266.jpg);
background-repeat: no-repeat;
background-position: right bottom;
margin: 0px 0px 0px;
padding: 0px 0px 0px;
width: 900px;
height: 300px;
}
#header a { color: #e5e1d1; text-decoration: none; }
#header a:hover {color: #efefef; text-decoration:none;}
.rub {
float: left;
margin: 200px 0px 0px;
padding: 10px;
text-align: left;
width: 880px;
}
h1 {
font-family: calibri, Century Gothic, verdana, arial, sans-serif;
font-size: 55px;
font-weight: normal;
color: #a39f93;
text-transform: uppercase;
margin: 0px 0px 0px;
padding: 0px 0px 0px;
}
h2 {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
font-style: italic;
color: #a39f93;
margin: 0px 10px 0px;
padding: 0px 0px 0px;
}
#side {
float: left;
background: url();
background-repeat: repeat;
background-position: left top;
margin: 20px 0px 0px;
padding: 10px;
text-align: left;
width: 178px;
border-right: 0px solid #efefef;
}
.sign {
background: url();
background-repeat: no-repeat;
background-position: right top;
margin: 0px 5px 0px;
padding: 0px;
text-align: left;
height: 100px;
}
#content {
float: left;
background: url();
background-repeat: repeat-y;
background-position: left top;
overflow: hidden;
width: 700px;
padding: 0px 0px 0px;
voice-family:"\"}\"";
voice-family:inherit;
text-align: center;
vertical-align: top;
border-right: 1px solid #422401;
}
/** Entry headers **/
h3 {
background: #422401;
font-family: calibri, Century Gothic, verdana, sans-serif;
font-size: 30px;
font-weight: normal;
color: #efefef;
vertical-align: top;
letter-spacing: 1px;
text-transform: uppercase;
text-align: left;
padding: 2px 10px 2px;
margin: 30px 0px 0px;
}
.navheader {
background: #c7c3b4 url();
background-repeat: no-repeat;
background-position: left top;
font-family: Verdana, Century Gothic, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: bold;
color: #6b6b6b;
text-transform: uppercase;
text-align: left;
letter-spacing: 1px;
margin: 0px 0px 0px;
padding: 2px;
border: 1px solid #cccccc;
}
.nav {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
color: #000000;
}
.nav ul {
background: #ece8da;
padding: 5px;
font-weight: normal;
margin: 0px 0px 20px;
border-left: 1px solid #cccccc;
border-right: 1px solid #cccccc;
border-bottom: 1px solid #cccccc;
}
.nav li {
list-style: none;
line-height: 150%;
font-weight: normal;
border-bottom: 1px dotted #ececec;
margin: 0px;
}
.nav a { color: #000000; text-decoration: none; }
.nav a:hover { color: #bb467d; font-weight: bold; text-decoration: none;}
/** Post's body text **/
.entrybody {
font-family: verdana, Century Gothic, arial, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
color: #000000;
line-height: 140%;
text-align: left;
padding: 20px;
margin: 0px 0px 0px;
}
/** 'Posted by' txt **/
.entrymeta {
background: #422401;
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
color: #efefef;
text-align: left;
padding: 5px;
margin: 0px 0px 30px;
}
.entrymeta a { color: #efefef; text-decoration:none;}
.entrymeta a:hover { color: #000000; text-decoration: none;  }
.commentheader {
background: #422401;
font-weight: normal;
font-size: 18px;
font-family: calibri, verdana, sans-serif;
color: #ffffff;
text-align:left;
font-style: italic;
line-height: 100%;
padding: 5px 5px 5px;
margin: 15px 50px 0px;
}
.commenttext {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
color: #000000;
text-align:left;
line-height: 140%;
padding: 5px 5px 0px;
margin: 0px 50px 0px;
border-left: 1px solid #422401;
border-right: 1px solid #422401;
}
.commentmeta {
font-family: verdana, Century Gothic, sans-serif;
font-size: 10px;
font-weight: normal;
color: #ffffff;
text-align:left;
padding: 0px;
margin: 0px 50px 15px;
border-left: 1px solid #422401;
border-right: 1px solid #422401;
border-bottom: 1px solid #422401;
}
.commentheader a {color: #ffffff; text-decoration:none;}
.commentheader a:visited {color: #ffffff; text-decoration:none;}
.commentheader a:hover {color: #000000; text-decoration: none;}
.commentheader a:active {color: #ffffff; text-decoration:none;}
.commentform {
background: #c7c3b4 url(http://www.bloggdesign.nu/designer/1693/comback_103441242.jpg);
background-position: center bottom;
background-repeat: no-repeat;
font-family: calibri, verdana, arial, sans-serif;
font-size: 13px;
font-weight: normal;
color: #6b6b6b;
text-align: left;
text-transform: uppercase;
margin: 0px 50px 10px;
padding: 20px 50px 50px;
border-left: 40px solid #422401;
border-right: 40px solid #422401;
}
.comhead{
background: #422401;
font-weight: normal;
font-size: 24px;
font-family: calibri, verdana, sans-serif;
color: #ffffff;
text-align:center;
font-style: italic;
text-transform: uppercase;
line-height: 100%;
padding: 10px 5px 10px;
margin: 20px 50px 0px;
height: 24px;
}
.checkbox {
background: #000000;
color:#ffffff;
}
.separator {
display: none;
}
.xmlButton {
border:0px solid;
border-color:#FC9 #630 #330 #F96;
padding:0 3px;
font:bold 10px Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
color:#FFF;
background:#F60;
text-decoration:none;
margin:0;
}
.image {
background: #000000;
border: 0px solid #000000;
padding: 0px;
margin: 5px;
}
.proimg {
border: 1px solid #6b6b6b;
padding: 0px;
margin: 0px 0px 30px;
}
.thumbnail {
background: #000000;
border: 0px solid #000000;
padding: 1px;
margin: 5px;
}
.video{
padding: 0px 0px 30px 30px;
}
.fieldName{
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size: 11px;
margin: 0px 0px 12px 0px
}
select{
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size: 11px;
}
form {
margin: 2px 2px 2px;
padding-left: 0px;
}
strong {
color: #000000;
}
em {
margin: 0px;
padding: 0px;
border: 0px none;
font-size: 10px;
text-align: left;
letter-spacing: 0.1em;
}
.formbutton {
font-family: verdana, calibri, arial;
font-size: 10px;
color: #000000;
margin: 5px;
padding: 2px;
width: 150px;
}
.stil {
padding: 2px;
width: 400px;
}
.sbut {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 10px;
font-weight: normal;
color: #000000;
padding: 4px;
width: 40px;
}
.sfil {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 10px;
font-weight: normal;
color: #000000;
padding: 5px;
width: 100px;
}


Blogg virgin...

Ok ... jag föll för grupptrycket... =o) Dags att starta eget. Jag är ny på det här med blogg, så bare with me. Får nog kläm på det snart. Hur som hellst... tanken bakom detta var väl att det ska funka som någon sorts dagbok. Att få skriva av sig och dela med sig med andra. Jag är inte mycket för det här med intro så, keeping it short and sweet. Trevlig läsning!

Kram Jess ♥



Tack till Bloggdesign.nu för gratis designen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0