Bling!

Fick hem en väldigt efterlängtad sak i brevlådan idag! Milly har fått ett nytt blinghalsband! Hur sött är inte detta? Nu är hon en riktig sessa... lol Lyckades inte få några bra bilder på henne med det på... hon ville bara kela och gosa! =op Får prova igen i morgon.
I övrigt har jag inte gjort mycket intressant idag. Sovmorgon, drog till stallet då Cassie skulle skos. Pluggat och suttit på internet. I morgon är det jobb. Usch...längtar inte direkt. Blir gles uppdatering idag. Ska snart gå och lägga mig.
Kram Jess ♥

Och efterrätt... =o)

Jag mumsar vidare... detta var i alla fall nyttigt... =o) Dessa slår dock inte svenska jordgubbar... =o(
Kram Jess ♥

Right now...

Lite stygg och valde pizza till middag... lol
Margeritha med färska tomater och lätt cremé fraiche.
Kram Jess ♥

Longering

Drog till stallet idag trots ryggen. Valde dock att avstå ridning och longera istället. Fick prova polarens Pessoa Lungeing System på Cassie. Brittany fick visa hur allt skulle sitta och jag bad henne ta hand om longeringen så jag fick se ordentligt hur Cassie rörde sig och hur den påverkade henne. Hon skötte sig så otroligt bra. Jobbade bra och verkade inte störa sig på linorna alls. Endel hästar kan ju reagera på den bakre remmen, men Cassie verkade inte alls berörd. Var så nöjd med min lilla pärla! Så tror nog jag ska investera i ett sådant system. Kanske får mig lite mer motiverad till det här med longering. =o)
Hon fick också på sig sitt nya regntäcke! Ett Weatherbeeta Landa Freestyle. Gulligt rutigt! Det ösregnade igår och ska bli kyligt i natt. Just nu när det är sånt här 'mellan väder' är det så svårt med täcken. Och Cassie svettas rätt lätt så jag får verkligen försöka hålla koll så hon inte behöver ha på sig för mycket i onödan.
Kram Jess ♥















Dagens ridoutfit...

Keps: Ariat
Tröja: HV Polo
Skärp: Riders Wear
Byxor: Dublin
Strumpor: Hööks
Skor: Ariat Ladies Heritage II Zip Paddock Boots
Kram Jess ♥

Update...

Ja... det har varit fullt hus de senaste dagarna igen. Och egentligen SKA jag ju bara vila. Ryggen är fortfarande riktigt öm så mitt springande lär ju inte hjälpa. =o( Har kännt mig rätt dålig de senaste dagarna, inte bara ryggen alltså. Går på massa piller... mestadels värktabletter för att stå ut med det onda. Lyckades komma iväg till fysioterapeften (eller heter kanske sjukgymnast), men kan ju inte säga att jag tyckte det blev mycket gjort. 450kr fattigare efter drygt 30 minuter där inne och ingen skillnad på ryggen. Ja, visst kanske det inte kan göra mirakel och inte på ett besök heller... men jag är skeptisk. Hur som haver ska jag ge det en chans till i morgon. Någonting måste jag ju göra, annars kan jag inte tänka att annnat än värktabletter och vila hjälper.
Kram Jess ♥

Good Morning!

Uppe liiite tidigare i alla fall. Ska INTE sova bort hela dagen igen! Ute är det strålande sol och blå himmel. Dagens planer är stallet, plugg och lite städ här hemma. Ryggen är fortfarande stel och öm. =o( Får stoppa i mog lite mer smärtstillande och hoppas på att det släpper. Först... en dusch och lite frukost!
Kram Jess ♥

Sweet Dreams...

Kram Jess ♥

I waaaant!

Finns ju mycket jag vill ha... ha,ha! Men här är i alla fall tre saker jag nyligen fastnat för...

Riktigt snygga!!!
Kommer från Sportsgirl
Denna läckra vore inte heller fel!
Från River Island.
Märks ju att jag gillar skor och väskor... ;o)
Och klänningen från Hm's nya kollektion är ju så söt. Men så klart slutsåld i min storlek...
kan det bero på Kenza mån tro?
Kram Jess ♥

Milk and honey

Krypling man är då... ont i ryggen och nu ont i halsen också... försöker min kropp säga mig något eller? Kanske för att den inte är van att ha så mycket 'slapp' tid... =op Lite te med mjölk och honung kanske gör susen...
Kram Jess ♥

Beauty favourites - Clinique pore minimizer instant perfector

Jag har ärftligt stora porer och det är något som stör mig rätt mycket. Speciellt då jag är lite foundation-beroende och tycker att de är svåra att täcka. Strävar ju efter att basen ska vara så jämn och fin som möjligt. Räddningen blev denna lilla tub. Cliniques pore minimizer - instant perfector. Det är en hudfärgad kräm som man använder under eller över foundation. Stryks på problem området, eg T-zonen, runt näsan, där porerna är synliga, och hjälper att förminska dem visuellt. Krämen 'fyller i' porerna utan att blockera dem, så huden inte blir irriterd. Produkten är dessutom allergi testad och innehåller ingen parfym. Krämen känns silkeslen att stryka på och ger en matt finish, så den kan även användas utan foundation om man vill. Finns att köpa i två nyanser, en ljus och en lite mörkare. Lite räcker lång väg så du behöver endast en liten klick åt gången. Tycker även att den hjälper att maskera finare linjer i ansiktet. Detta är inget mirakel medel och kommer inte göra porer HELT osynliga. Men jag gillar den starkt och tycker detta är den bästa av många produkter jag tidigare provat. Detta är en av mina 'MUST HAVE' produkter. Porer kan inte tas bort och är svåra att minska permanent. Att hålla huden ren och återfuktad hjälper dock samt att använda en ansikts skrubb regelbundet.
Kram Jess ♥

Dagens shopping!

Eller ja... gårdagens shopping. =o)
Kram Jess ♥
Blus: Temt
Pencil skirt: Temt
Väska: Guess Ursula Barrel bag



Läder leggings: Sportsgirl
Blus: Temt



Right now...

Sitter i telefon med mamma och pappa hemma i Sverige.... åååh....saknar! 

Kram Jess ♥





Men AJ!

Faaaan!!!! Helt plötsligt har jag fått akut ont i ländryggen! Gör så sjukt jäkla ont! Fattar ingen ting! Kände av lite för 2 dagar sedan. Men det var mest en 'trötthets känsla'. I morse kändes det lite mer, men bara i vissa rörelser, typ när jag börje mig ned. Och nu helt plötslig...pang...gör det sjukt ont! Kan knapt resa mig från stolen eller sängen utan att jag måste hålla andan! Men hjälp! Vad är det här? Kan det vara inflammation i musklerna? Känns mer som nerver. =os Men är ju ingen läkare precis. Ska man bara vila och hoppas att det blir bättre, eller ska man behöva gå till läkare? Har tagit värktabletter med anti-inflammatoriskt nu, hoppas det lindrar lite. Ska lägga på värme gel och sova med värme kudde. Men usch! Och jag som ska till stallet i morgon...lär ju inte kunna rida i det här skicket! *gråt*
Kram Jess ♥



Easter Bunny

Så här firade jag min påsk... ha,ha!
Med andra ord har jag gjort minimal ansträngning för att 'fira'. För mig har påsken aldrig varit en stor högtid heller. Just nu tycker jag bara att det har varit så skönt att få ett par dagar att ladda batterierna, utan alla 'måsten'! Men chokladen har jag inte tackat nej till... =o)
Glad Påsk på er alla!
Kram Jess ♥



Loving lazy dayzzzz....

Haft en riktig slappe dag i dag! Tog sovmorgon och efter en dusch har jag fixat och donat här hemma, pluggat lite, tvättat och suttit på nätet. Underbart med lov! Hade inte tid att blogga igår. Hade fullt upp efter jobbet. Var tvungen att gå raka vägen till shopping centret och fixa present till min kompis. Klart att jag lämnade allt till sista minuten. =op Hade så klart inte den blekaste om vad jag skulle köpa heller! Slutade med nödlösning... ett present kort på Sportsgirl (klädaffär som är väldigt popular här borta). Och klart att jag vart helt 'ha galen' där inne! Såg ett par skinn leggings och ett par sjukt sexigt heta klackar! Båda var i lite dyraste laget dock och då jag redan handlat massa var jag tvungen att ge med mig, så fick nöja mig med leggingens. Tänkte att jag troligen får mer användning av dem än skorna. Utöver dem blev det lite nytt till jobb garderoben, då jag nu börjat jobba inom administration också. Då får man ju inte se ut hur som hellst. =os Postar lite bilder senare.
Gårdagen då... jo den var helt ok. Rätt chill och kul att träffa gamla jobb kompisar igen. Vi hade mycket 'gossip' att ta igen. Hade suttit fint med ett glas vin eller två, men då jag valde att köra dit fick jag snällt hålla mig till Red Bull. Alla hade klätt 'upp' sig i pyamas av olika de slag. Klantig som jag är glömde jag ju kameran! =o(
Nu blir det lite mera mys med popcorn framför Lyxfällan igen... har massa avsnitt att ta igen!
Kram Jess ♥

Dagens outfit...hemma mys

Tank top: Portmans
Shorts: Supré
Mys tofflor/strumpor: Peter Alexander
Kram Jess ♥

Time for sleep...

Nej...nu fasen måste jag gå och lägga mig! Har helt vänt på dygnet. Är uppe sjukt sent och är så trött dagen efter. Ska dessutom jobba i morgon! =o( Denna nattuggla måste konvertera till tupp. Good night!
Kram Jess ♥





PJ party

I morgon ska jag på födelsedags fest! Min tjejkompis fyller 22 år och har valt att ha tema på sin hemmafest. Klädsel är pyjamas! Kan ju inte påstå att jag varit på pyjamasparty de senaste 20 åren...ha,ha! Och jag som oftast sover i trosor eller hotpants och linne, var tvungen att fixa lite vårdad klädsel till i morgon. Så knallade in på Peter Alexander, som endast säljer sovkläder av olika varianter samt bad och sovrums prylar. Butiken är som att kliva in i en dröm... rosa och fluff! Lite halvdyrt tycker jag dock. Och jag är inte den som spenderar dyra pengar på sovplagg speciellt ofta. Ha,ha! Men aja... once in a lifetime. Hittade i alla fall supersöta sov shorts, linne och långa mys/pyjamas byxor samt 'sleep socks'. Sjukt söta stickade strumpor med 'pom-pom bollar' hängandes på. Går att antingen ha dem uppdragna som benvärmare eller nerkasade. Har redan testkört byxorna och de får ett plus av mig. ;o) Så nu är jag fit for fight i morgon. Och hur underbar var inte påsen by the way! Nästan så man vill handla bara för att få glida runt med den i sin hand. Ha,ha!
Kram Jess ♥

















Right now...

Mys i soffan med te och mandel croissant! Mumma! Sitter och tittar på lyxfällan via internet. Så underbart att jag fortfarande kan titta på svensk tv fast jag befinner mig på andra sidan jorden! DET är lyx! Och på tal om lyxfällan... undrar lite hur Rosanna lyckades komma med där... har lite svårt att tro att hon sitter med skulder ens i närheten av vad tidigare kandidater har haft. Hoppas det inte är ännu ett pr trick i suget efter fame. But who knows... kanske har jag fel. ;op Får vänta och se...
Kram Jess ♥





Dressyrpass i underbart väder

Hade ett bra dressyrpass idag. Cassie var hyfsat sammarbetsvillig idag och mycket energi. På ett bra sätt dock då jag tyckte jag lyckades styra det mesta åt rätt håll. ;o) Hon kan ju bli lite envis och protestera när hon tycker det blir jobbigt. Sätter gärna iväg och springer ifrån arbetet. Ignorerar halvhalter och sätter sig emot handen. Idag gick det mesta dock riktigt bra. Kommer allt mer på hur jag ska manövrera hennes egenheter och rida igenom hennes små protester. Fick ihop henne rätt bra och hon har blivit stadigare i formen, ännu kommer stunder då hon försöker ta över rodret och biter fast i bettet, så jag måste hela tiden jobba hennes hjärna så hon håller fokus. Varje pass jag rider innehåller mycket övergångar. Dels för lyhördhet, dels för att få henne att sätta under sig. Jag kämpar på att få henne stadigare, mer bärighet och balans. Kör alltid ett par ökningar snett igenom för att få henne att länga på steget (blir ju gärna kort). Hon tänder alltid till då och verkar tycka det är riktigt kul! Känner att det blir bättre och bättre där med. Balansen tränas ju också vilket är plus! Vädret var helt underbarat idag också vilket bidrog till att allt kändes tops! Jag älskar verkligen att vara hästägare! Vafasen vore livet utan min Cassie?
Kram Jess ♥





Lagom sugen att vara med på bild... lol
Älskar att hon blivit mörkare nu till vintern!

Dagens ridoutfit...

Måste ju lägga upp dagens ridoutfit också. =o)
Piké tröja: HV Polo
Skärp: Target
Ridbyxor: Lyndi J
Stövlar: Mountain Horse Firenze High Rider Boots
Klocka: Loot
Kram Jess ♥

Leeeedig!

Fasen vad skönt att vara ledig! Sov så sjukt länge... vaknade typ 11.45! Inte bra! Halva dagen var ju borta redan. Masade mig ur sängen och satte igång med lite tvätt och städ. Tänkte köra på brunch och tyckte en bagel med rökt lax och philadelfia skulle sitta fint. Insåg att jag inte hade någon lax hemma! Ok, fick ändra menyn till en bagel med scrambled eggs... tog fram ägg och skulle hälla på mjölken...som kom ut i klumpar!!! Luktade normalt men konsistensen var ju pekka! Men vafan!!! Så fick snällt dra på mig kläderna och dra ner till affären för att få min efterlängtade bagel!
Invigde mina nya Levis' jeans och stövlar idag. Första paret stövlar utan klack som jag köpt! Sjukt bekväma. Tror nog jag börjar bli bekvämare ju äldre jag blir, klackar är inte längre prio numero uno! Men fasen vad tighta jeansen är! Snacka om slim fit! Ha,ha! Damen i affären tyckte absolut jag skulle ha denna storlek och inte den som var ett nummer större (som satt bekvämare). Hon svor på att de skulle töja ut sig. Så visst, hon måste ju veta vad hon snackar om tänkte jag och lade snällt tillbaka de större jeansen. Kanske jag borde ha låtit bli den där bageln...=op Det blir till att 'gå in' dem här hemma...hoppas bara inte jag behöver ligga tvärlång på sängen och DRA på mig dem a la 70 tal när de är nytvättade, ha,ha! Tittade på bilden från dagens outfit... ser att BUSen tog. Ser verkligen skillnad. Not too bad färgmässigt heller...fast det kan ju inte jämföras med äkta solbränna. Never! Kul...nu blir det till att fixa och trixa med foundationen igen så att det matchar med övriga kroppen. Och jag som just pungat ut för en ljusare färg... life is a bitch!
Kram Jess ♥

Dagens outfit...

Linne: Forever new
Skärp: Temt
Jeans: Levis' 25 skinny, slight curve
Stövlar: Just Jeans
Väska: Lucca
Klocka: Guess
Kram Jess ♥


Late night pampering

Dags att bättra på brännan lite =o)
Inte mycket för att sola och steka mig rynkig. Händer ibland men försöker att hålla det minimalt då det förstör huden så sjukt mycket. När jag orka så kör jag på brun-utan-sol. Började med kropps skrubb från Natio. Luktar så himla gott! Sedan rakade jag benen. Köpte Le Tan's sparay BUS idag. Har inte provat det märket förr så får se hur resultatet blir. Ska vara snabbtorkande, på 3 min. Stort plus! Kör på 'bronze' vilket var den näst mörkaste de hade. När det torkat in drog jag på ett lager av Palmer's Natural Bronze gradual tanning moisturizer. Min favorit hittils. Får hoppas att jag inte vaknar upp som en morot i morgon...lol
Kram Jess ♥

I waaaant!

Gud jag vill ut och tävla!!!! Saknar det så mycket... trots att jag har sjukt dåliga tävlings nerver! Just nu har det dock fått hamna längre ner på prio listan. Har så mycket annat att fokusera på just nu. Skola och jobb har tagit typ all min tid och ork. Cassie går lite på sparlåga just nu så blir en del lat dagar för henne. Måste försöka hitta ork och tid att rida och träna mer regelbundet nu, få upp kondis på oss båda och börja komma in i schvunget igen.
Kram Jess ♥


Gammal bild från 2009

Finaste fina...

Fina lilla Cassie Feb 2011
Kram Jess ♥

Sjukling

Stackar lilla Ebony... kattan är numera sjukling. Hon måste ha hamnat i slagsmål då vi hittade en bula på hennes huvud som verkade lite suspekt. Beslutade att ta in henne till vet då den växte och blev allt större. Visade sig vara full med var. Uääääk! De var tvugna att raka henne mellan öronen, dränera ur all var och spola rent. Ebony är nu på penicillin kur den senaste veckan. Dock verkar det inte påverka henne speciellt mycket, hon är sitt vanliga glada och hungriga jag...lilla skalle pär...  =0)

Kram Jess ♥



Frånvarande...

Har inte bloggat på sjukt länge. Vet inte vad som hände...tappade lite lusten till allt. Bloggen med. Har haft så sjukt mycket att jonglera att jag slog bakut och orkade ingen ting... gick lite in i väggen skulle jag tro... har både saknat och inte saknat bloggen... funderar på att plocka upp det igen...men vill inte att det ska bli ett måste...utan för att det ska vara kul. Har inte följt mina favvo bloggar heller...inte facebookat... ja ingen ting....typ uppslukats av jorden på något sätt.  Lite trist... vill nog komma tillbaka i swinget igen.
Kram Jess ♥

RSS 2.0